126473

PRISGARANTI

Vi matcher alle priser

Vi skifter hos dig

VI SKIFTER HOS DIG

Eller på værksted

FORSIKRINGSSELSKAB

Vi ordner alt!

650917

5 ÅRS GARANTI

På ALLE monteringer

Historien om Hobro Bilglas

Det hele starter i Silkeborg i 2006, hvor pladesmed Mads Haarup stiftede Silkeborg Bilglas efter 13 år i branchen. Han ville skifte bilruder for både private og erhverv, til nogle helt andre priser end set før.

Efter 1½ år med travlhed så Mads sig nødsaget til, at finde en kollega der kunne hjælpe ham i travle perioder og her kom Glarmester Claus Laursen ind i billedet. Claus havde gennem sin uddannelse og arbejde også beskæftiget sig med udskiftning af bilglas i gennem en årrække.

Succesen fortsatte, og snart havde Claus skabt en stabil kundekreds i Brædstrup, Horsens, Brande og Vejle området og dermed grundlaget for Midtjysk Bilglas – som er ejet af Claus Laursen.

I 2009 kom turen til områder beliggende øst og nord for Silkeborg, og her bød man Kenneth Nielsen velkommen til bilglasfamilien. Kenneth har ligesom de andre beskæftiget sig med bilglas flere år inden han startede selv. Han ejer i dag Østjysk Bilglas, som dækker Århus og Randes. Tilsammen talte de tre allerede dengang 31 års erfaring med rudemonteringer, og deres beslutning om at bruge dette i et stærkt samarbejde blev startskuddet for det der i dag kendes som Bilglasgruppen.

Umiddelbart herefter har Mads åbnet afdelinger i Herning og Aalborg.

I slutningen af 2015 kom turen så til Kolding, hvor mekaniker Carsten Kaspersen, efter et års oplæring og ansættelse i Silkeborg afdelingen, kunne åbne sin egen afdeling i Kolding.

1. april 2017 kom mekaniker Jacob Kjær til, som efter mange års i glasbranchen valgte at åbne sin egen afdeling i Randers området. Denne afdeling er også kendt som Hobro Bilglas, som udover Randers også kører ud i Hobro, Mariager og Hadsund.

Konceptet er enkelt:

At yde den bedste service, til den bedste pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dette kan bl.a. andet lade sig gøre grundet den store erfaring og ved samlet indkøb for alle afdelinger, som kan holde priserne nede på selve ruderne.

 

Samarbejdspartnere

Hobro Bilglas samarbejder med resten af Bilglas Gruppen, som bl.a. består af følgende værksteder, hvor vi ved du får mindst lige så god service, skulle du have akutte behov, udenfor Hobro.

Kolding Bilglas
Tlf.: 61 71 33 55
Web: www.koldingbilglas.dk
Email:info@bilglasgruppen.dk

Silkeborg Bilglas
Tlf.: 61 71 33 55
Web: www.Silkeborgbilglas.dk
Email: info@silkeborgbilglas.dk

Midtjysk Bilglas – dækker bla. områderne: Horsens, Brædstrup, Tørring, Uldum, Vejle, Grindsted
Tlf.: 20 20 33 06
Web: www.midtjyskbilglas.dk
Email: info@midtjyskbilglas.dk

Østjysk Bilglas – dækker områderne: Århus, Randers, Hadsten, Hammel, Skovby, Galten, Fårvang, Hinnerup, Farvskov m.fl.
Tlf.: 40 16 16 52
Web: www.oestjyskbilglas.dk
Email: kennethnielsen82@yahoo.dk

Aalborg Bilglas
Tlf.: 61 71 33 55
Web: www.aalborgbilglas.dk
Email: info@aalborgbilglas.dk

Randers Bilglas
Tlf.: 71 99 22 80
Web: www.randersbilglas.dk
Email: info@randersbilglas.dk

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  Få et uforpligtende tilbud!

  Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…   Navn

   Email

   Mobil Nr.

   Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

   DANMARKS BILLIGSTE

   Randers Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

   DANMARKS BILLIGSTE

   Randers Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

   Om os 15. marts 2017